Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni

İşbu KVKK Uyarınca Aydınlatma metni temel olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca; EVİNKUR NAKLİYAT WEB SİTESİ  https://evdenevenakliyatistanbul.gen.tr/iletisim adresi aracılığı ile ne tür veriler topladığını, toplanan verilerinizin nasıl kullanıldığı hakkında bilgilendirmektedir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca EVİNKUR NAKLİYAT WEB SİTESİ tarafından kişisel verileriniz güvenliğine ve özel hayatın gizliliğine önem vermek suretiyle aşağıda açıklanan kapsamda ve ilgili yasal mevzuat çerçevesinde alınmaktadır.

Sizden edindiğimiz kişisel verileriniz, Kurum’umuz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden faydalanabilmeniz amacıyla; ad- soyad, e-mail, telefon bilgileriniz süreçlerinin yürütülmesi kapsamında ve Kanun’un ilgili maddelerinde belirtilen koşullarla alınmaktadır, ancak verileriniz işlenmemekte saklama ve imha politikasına uygun olarak imha edilmektedir.

Bu kişisel verileriniz; resmi kurum ve kuruluşlar ile anlaşmalı kurum ve kuruluşlar, tedarikçiler, hizmet sağlayıcılar, danışmanlar ile yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak, nakliyat hizmetinin yürütülmesi, nakliyat hizmetinin planlanması ve yönetimi ile EVİNKUR NAKLİYAT WEB SİTESİ’nin hukuki yükümlülüğünün yerine getirilmesi için gerekli olması, bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu olması ve Kurum’un meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak alınmaktadır.

EVİNKUR NAKLİYAT WEB SİTESİ  

Paylaş